26.11.2014 11:06:31 Trojmatka
Re: Vánoce, Vánoce, přicházejí....
Ahoj,
Edimaxik - Mudr. Moravcova ma i moc pekny web - tehotenskacukrovka - a prave po jeho precteni a zjisteni ze vice jak 50% odberu je udelanych spatne jsem se rozhodla, ze na OGTT vubec nepujdu
. Zkus na ty stranky kouknout, odbery maji dost prisna pravidla a myslim ze zkresleni nedodrzenim muze byt znacne. Ja se tak jednou tydne merim cely den - na lacno a dve hodiny po obede a po veceri - jen z prstu a hodnoty jsou OK. Ale je fakt ze kdybych nemela doma glukometr, tak bych asi taky sla, takto to mam jednodussi.
Modrinko - Tys mne dostala s prenasenim ;-). Je fakt ze pri cisari prenaset nebudu, spis jsem zvedeva o kolik to bude drive, mam brisko jak pred porodem - bezne se me okoli pta "kdy uz to bude" nebo rovnou "tak Vy uz to mate za par", treba kdyz prijdeu pro deti na krouzek ;-). Modrinko - a jmeno ma byt na "M", nebo jakekoli klucici?
Jinak taky hlásím nachlazení, zatím to tedy není bronchitida, ale už druhy den lezim poctive v posteli, tak snad to vylezim a nezacnu kaslat, to by se mi bricho asi rozskocilo....
Odpovědět