2.12.2014 11:49:15 Kalali
Re: Jak se změnili vaši prvňáčci?
Stálý chaos. A to už druhým rokem. Když už si zapíše, co má za úkol, tak to po sobě nepřečte. Když už to přečte, tak to pochopí jinak nebo nedokončí. Když to dokončí, tak to nedá zpět do aktovky a nechá na stole. Když to i dá do aktovky, tak to tam ve škole nenajde a mávne rukou s tím, že to asi nechala doma. Šílím z ní a z její sestry taky. Ta je ještě horší. V aktovce mají obě chumel zmačkaných sešitů a nepomůže nic. Ani desky, do těch to "nestihnou" vložit. Mají tatínkův systém uklízení, že věci mají být přehledně rozložené na všech dostupných plochách, aby byly hezky vidět a daly se použít. Jakmile tento systém někdo naruší, ony skutečně danou věc nevidí a nedokážou dopátrat, kam byla vložena. Obě jsou schopné koukat do aktovky na knihu a tvrdit, že tam není. Nevím, jestli existují v takové extrémní podobě jiné holčičky bordelářky, ale já mám chuť vybuchnout a začít ječet na každého, kdo mi řekne, ty se máš, ty máš holčičky, ty jsou takové svědomité a pořádné. Nabízím k zapůjčení všem, kdo si myslí, že být holčičkou automaticky znamená, že se dítě chová jako dcera zakladatelky tématu.
Odpovědět