6.12.2014 16:59:31 Nespokojená zákaznice
Re: Brýle v grandoptical :-)
Do GrandOpticalu už nikdy! Zhruba před měsícem jsem si u nich nechala udělat nové brýle. První věc, která mě zarazila je, že prodavačka tomu vlastně moc nerozumněla, odkývala mi skoro všechno, brýle byly podezřele levné s ohledem na mé dioptrie a na požadované tenčení (ono když běžně platíte za jednou tenčené sklo kolem čtyř tisíc a oni vám tu řeknou, že za jedno tenčené sklo zaplatíte jen sedmset, trošku vás to zarazí). Ale tak dobrý, řekla jsem si, mají na to akci, tak asi to tak po slevě vychází.
Když jsem si přišla brýle vyzvednout, byly mi předány obroučky, ve kterých byly zasazeny doslova popelníky. Skla měla 8 milimetrů. Nejdřív se mi snažili tvrdit, že mám silné dioptrie a že do těch mnou vybraných obrouček to nejde vytenčit a kdesi cosi. Takže dobrý, další den tam se mnou zašli rodiče, ta, co tu mou objednávku vyřizovala sama přiznala, že to pos... a že tu objednávku zadala do systému špatně (!) a že na to sepíšeme reklamaci.
Po týdnu mi zavolala vedoucí pobočky v OC Olympia Plzeň, byla neuvěřitelně arogantní, pořád si mlela tu svou, že dioptrie a obroučky blabla, ale naprosto odmítla uznat pochybení své zaměstnankyně.
Když jsem si šla brýle vyzvednout, tak byla neskutečně arogantní, nepříjemná, skoro ani nepozdravila. Snažila se mi tam "vysvětlovat" že to nejde vytenčit, že se to nedělá, prostě pořád ta samá písnička.
Nemluvím ani o tom, že mi vrazila do ruky samotné brýle, bez jakéhokoliv pouzdra nebo obalu (poprvé mi na ně dali aspoń takový papírový aušus, který se rozpadl ještě než jsem dorazila domů, ale aspoń něco že...), tak jsem si brýle vzala, začala si je uklízet se slovy, že když to nejde, tak to nejde, že jinde to půjde. Na pozdrav mi ani nebylo odpovězeno.
Minulý týden jsem se byla zeptat ve Focus Optic v Galerii Dvořák. Bylo mi řečeno, že tyhle lupy, co mi dali do těch obrouček nejsou ani omylem tenčené, jsou to jen úplně obyčejné plasty bez jakékoliv úpravy a že to, co mi tam tvrdili je naprostá blbost, jelikož se dělá ještě mnohem větší tenčení, než mám v brýlích, které jsem nosila dosud. Takže jsem si nechala udělat brýle opět ve Focusu a říkám si, jaká jsem byla husa, že mě kdy napadlo jít do GrandOpticalu a že jsem brýle v dobré víře rovnou zaplatila. To už vážně nikdy neudělám...
Nikomu GO nedoporučuji, pokud chcete brýle, ve kterých budete moct vylézt mezi lidi a pokud vám nestačí jen nějaké "nouzovky" tak k nim vážně nechoďte. Jejich arogantní neprofesionální přístup, neschopné prodavačky a absolutně nepříjemné jednání nejsou známkou seriózní firmy.
Odpovědět