docela mě zaráží, jak to většina bere jako "klukovinu"... kdy si tvůrce nedomyslí následky.. chápala bych to u dítěte ještě tak do 5 roků max. ale 6,5 leté už ví dost dobře co má jakou hodnotu, co se dělá(tj. kam se může kreslit) a kam NE, u drahých šampónů, když je na to opakovaně upozorňováno..evidentně ví, jaká je cena, když se zlobila, že to musí zaplatit ze svého, normálně bych jí to od teď nechala platit vždy, už i náš 2 letý chápe, že na šampóny se nesahá(ani je nemusím uklízet), chce-li si hrát, tak tam jsou prázdné lahvičky, se kterýma se může vyřádit
co by šlo(zvládne), tak bych ji nechala uklidit, umýt... takhle vyváděla dcera, když se narodil prostřední, ale to jí bylo 2,5... mazala hovínka všude po pokoji..nejdřív jsem jí to párkrát uklidila, no a pak jsem se naštvala a musela už sama... docela rychle ji to přešlo
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.