Tak já žiji na planetě, kde se některé děti prostě takto chovají.. Sama jsem ze dětí, moje máma byla cimprlich na disciplínu a výchovu a měla hodné holčičky a jednoho neuvěřitelně "podnikavého" hocha Vzpomínám si na prázdniny v červenci tuším, i byl tomu Tomáši Holému podobný, jen byl ještě akčnější Ale není to o pohlaví, kamarádka má dva kloučky, kam je posadí, tam je za hodinu najde, za to naše holčičky... Teď mě napadá, moje nejmladší sestra byla vždy považována za velmi chytré rozumné až "dospělé" dítě. Moje máma v jejich 6 letech koupila kostkovaný ubrus kanafas, dala ho na stůl a když počase přišla do kuchyně, sestra seděla s nůžkama a jela po těch proužcích a stříhala na ubruse "fáborky". Ale to je jen jedna příhoda z mnoha. Ano, když se něco podobného statne, vykolejí mě to, ale snad z toho ve zdraví vyrostou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.