18.12.2014 16:51:27 Helenka333
Sex a vztah po nevěře
Už se snažíme 2rokem překonávat nevěru a mám dojem že se nám to nedaří.Před nevěrou i po 19letech manželství sex 2-3 do týdne po nevěře 1 za měsíc s odřenýma ušima.Manžel se změnil celkově dřív mi neustále psal sms jako lásko blala tet to jsou takové telegramy tomu říkám.Doma broučku,miláčku,lásko a podobně už mi tak neříká sotva jen lásko prý bych mu to už nevěřila.Začal známím říkat ne dřív se mohl potento když někdo něco chtěl aby hned letěl a šel to udělat.Je celej jinej a já už mám pocit že to nevydržím.Dřív jsem byla v manželství spokojená tet už 2 roky nespokojená a mám dojem že to další rok nedám.
Nevěra se stala když manžel jezdíval kvůli práci dlouhodobě pryč a našel tam spřízněnou duši.Táhly to i bez sexu 3 měsíce.
Nechávala jsem to být,brečela,chtěla vědět proč se změnil.
On o tom mluví vždy když se napije cca 1 za 2 měsíce.Tet naposledy mě držel za ruku v hospodě kde i číšnice koukala že mu tečou slzy jak toho porát lituje co mi udělal a že doufá že si nemyslím že je takovej bezpáteřní hajzl.Tak nevím proč semnou skoro nespí,proč už mě tak často neobejme,,,,
Budu ráda když se tu ženy které mají po nevěře svěří jaký mají po neveře vztah.
My jsme si hodně rozuměly o to víc mě mrzí že tet jsme si tak moc daleko.
Odpovědět