Re: Přála si porod bez zásahů, teď chce matka po nemocnici 100 tisíc
Já se jí nedivím a fandím. V některých porodnicích přístup k rodičkám coby nesvéprávným debilkám, které mají akorát tlačit a držet hubu, je něco co mi šíleně pije krev.
Nechtěla bych být ve stejné situaci, a vybírala jsem radši vzdálenější nemocnici kde mají nejmenší % epiziometrií na počet porodů a vše bylo ok. Podepsala jsem, že si nepřeju zásahy (epi a podobně) pokud nebude v ohrožení dítě a dítě v ohrožení nebylo.
Nejhorší je ovšem, že posoudit tu nutnost zákroků je velmi obtížné a proto potom lze jen doufat v určitý osvícený postup doktorů, který tu frázi "zásah pouze v případě ohrožení života dítěte a matky" berou vážně a ne jako prevenci.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.