18.1.2015 20:49:38 Pavla
Re: Sušička
Já Vám neberu to, že je pohodnějsi mit dva spotřebiče, ale tvrdit, že 2/1 nefunguje, nesuši, suší špatne, je to nepohodlne a podobné je blbost.
Fibo,
Kazdy mame svoje zkusenosti. Ja jsem svoji Indesitku 2v1 koupila pred deseti roky. Je jenom na 5kg stala okolo 10 000. Tesne po zaruce po 2 letech. My odesla cela elktronika oprava za 5 tis. Elektronika odesla, protoze jsem prala detsky koberecek a ikdyz jsem dala polovicni davky prasku tak to stejne hodne napenilo a protoze ma buben kvuli susicce na horni strane vetrani, tak natekla voda do motoru a vypalilo to celou ektroniku. Za rok po oprave prestala susicka susit to uz jsem do toho odmitla investovat. Pracka pere dal i ted po deseti letech. Mezitim jsem udelali rozsahlou prestavbu a poridili jsem si susicku samostatne. Pracku se susickou mame v loznici.. Podle mne je opravdu dulezite vyzkouset oboje oby clovek mohl posoudit
Pokud bych mela doporucit.
Tak bych se nedrive hodne zamyslela jestli se mi ta susicka opravdu nevejde. Pokud ne tak doporucuji koupit nejakou ronovovanjesi znacku nez je Indesit z bubnem na prani min. 7kg..
Odpovědět