Re: Jak vybrat školu, když vám nikde neřeknou, kdo bude učit první třídu
já myslím, že učitalka která bude učit dítě v první třídě je pro mnoho rodičů (zvláště citlivějších) dětí hodně důležité dítě se může rozhodnout též podle výzdoby na chodbě (tam měli pejsky) apod. pro mne to bylo velmi důležité, chápu, že to někde nevědí a chápu, že to nechtějí říct, ale to už by mi bylo divné (např. mají tam učitelku megeru, na kterou kdyby se rodiče doptali - není nic těžkého, správné informace poskytnou i starší žáci, kteří ji kdysi měli) a proto nechtějí rodiče od jejich školy odradit (nebo řešit, že všichni rodiče budou chtít dát dítě k druhé učitelce, takhle to budou zaručeně chtít jen rodiče dětí co tam mají sourozence) často se točí učitelky z třetí nebo páté třídy (myslím, že to, že jedna z učitelek bude mít v ročníku své dítě je spíše výjimečné a i tak se to vlastně dopředu ví), výjimka je jen odchod do důchodu a nevím se ještě kdo nastoupí (ale i to je informace pro rodiče, bude to učitel, na kterého nemám info dopředu) a otěhotnění, nemoc, úraz nebo výpověď učitele, ale s tím se musí vždy počítat
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.