2.3.2015 9:23:43 :-) zaregistrovaná
Re: Znovu psycho se synem..
Adelinko: Už je mu 19- a vyhodit se mi ho zatím nechce, pro ty co to dříve nečetli..do svých 10-let byl normální hodný kluk, ale díky šílenému chování ex v době rozvodu, kdy vyděl fyzické i psdychické násilí na mě se změnil, transgenerační přenos. |Mám svým zpsobem vinu, že jsem tomu nemohla zabránit, fakt viděl doma šeredné věci..
to, co píšeš, je normální postoj oběti. Nevidíš tu situaci reálně. Mnoho dětí prošlo krizovými situacemi, i bojovaly z různých důvodu o přežití a o život, a nechovají se takto. Je tam patrně organická příčina či psychické onemocnění, které propuklo v pubertě, nebo může v hlavě mít nádor a změní se mu chování, všechno tohle je reálné. Jisté je, že za to nemáš ty žádnou vinu, ale musíš konat. Nehledej, co se ve vašich životech pomlelo, že je to s ním teď takové, jaké to je, příčinu vůbec nemusíš najít, ta mu, s největší pravděpodobností, leží v hlavě. On je nebezpečný sobě a druhým, když píši druhým, uvědom si, že se nemusí jednat o Tebe! Hodně sil, je to pro Tebe určitě naprosto příšerná situace. Předej ho odborníkům! Pomůžeš mu!
Odpovědět