7.3.2015 21:58:42 Pam-pela
Re: Paranormální zážitky
Kudlo, pokud je léčitel dobrý a JE to léčitel se vším všudy (ale těch není mnoho), je taky krom jiného moudrý a zodpovědný...bohužel se dost často setkáváme se samozvanými hlupáky.
Jak jsem říkala, s těmi nejlepšími pracovali a pracují i lékaři, anebo i vyhledávají jejich služby soukromě pro sebe.
Myslím si, že co se týká léčení běžně alopaticky nevyléčitelných chorob - je nejlepší spolupráce léčitele s lékařem, bohužel někteří lékaři by to nikdy nedovolili
.
Vlastně mám taky historku - vyléčenou rakovinu, takový malý zázrak, myslím, že už jsem to sem kdysi psala...pro ošetřujícího lékaře (primáře) to byl docela šok a nechával negativní výsledky přezkoumat v laborce znovu, protože už byla naplánovaná operace a následná léčba a nechtěl paní dávat plané naděje.
Nicméně zřejmě byla taky moudrý, měl velikou radost z výsledku a řekl doslova: "Nevím, kde jste byla a co jste dělala, ale pokračujte v tom.Operace není nutná, jen si vás pohlídám - na kontroly budete chodit každé 3 měsíce a uvidíme.
Byla to rakovina, která se vrátila podruhé a prognóza byla velmi špatná, protože to šlo rychle a jednalo se o poměrně mladou ženu. Je to asi 7 let a dodnes zůstala zdravá
.
Odpovědět