Re: Příliš malé dítě a vyvolání porodu
Withep, žádný kontakt nemám. Já v tuhle chvíli nejsem ani nijak na nervy, zatím se veškerou nadějí upínám k tomu příštímu víkendu, proto bych ráda slyšela o dětech, které se vylodily v termínu, ač byly jinak malé
. Moje ségra je třeba narozená až měsíc po termínu. Plašit začnu až po tom, co příští víkend neporodím. Ono jde i o jiné věci než jen o obavy o miminko - aby se nic nezanedbalo, ale ani aby se nenutilo na svět moc brzo. Mám hodně omezené možnosti hlídání, to se naplánovalo kolem termínu, navíc nakonec muselo přijet dřív, protože jsem ještě lehla s angínou, ale o to dřív zase musí odjet. Hospitalizaci si moc nemůžu dovolit, neměl by kdo hlídat krom manžela a už tak jsme ve značné finanční nouzi, to by nás poslalo totálně ke dnu. Navíc bych byla na nervy, jak to malej zvládá, je zvyklý být pořád se mnou, i běžný pobyt v porodnici bude těžká zkouška. Porodnice je hodinu cesty, takže dojíždění denně taky pěkný zápřah, je to přes hory, žádná pohodová cesta.
Nejlepší by bylo opravdu porodit do toho týdne. Se uklidňuju tím, že mě začalo dost bolet břicho jak před MS, mám poslíčky, které jsem u prvního vůbec neměla, a podrážděná jsem jak vosa, tak snad se něco chystá.
Odpovědět