Říká se "jakej šel, takovou potkal", řekla bych "jaká šla, takovýho potkala".. Snažím se neříkat, že se mi něco nemůže stát. Může. Takže až budu 1,5 podvádět svého manžela s se super chlapem pro život, který podvádí svou ženu.. a po 1,5 roku o něm řeknu, že se nechová fér, polijte mě studenou vodou. Přeci toho 1,5 roku nešlo jen o sex. Oba jste se dokázali přetvařovat každodenně, a to fakt bez dobrého žaludku nejde. Ale abych napsala něco pozitivního, já bych měla na Tvém místě pocit určitého vítězství, nejsi se dvěma mužskýma, se kterýma bys zřejmě žít nechtěla. Jinak - netvrdím, že bych se nikdy nerozváděla, že spolu mají být lidi, když jim to neklape.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.