No asi to není úplné "omdlení", ale mladší syn se kácí při každém pohledu na krev. Zrovna v pátek mě kolem poledne urputně sháněli ze školky. Mě se zpráva dostala až v půl třetí a tak jsem pádila jak rychle to šlo. Prý byl před oběděm úplně bílý a zvracel...Mno, doma jsme zjistili, že kamarád FIlip si venku nabodl ruku a tekla mu z dlaně krev. V synovi se to hromnadilo, a až při návratu do školky hodil šavli. A úplně první epizoda se stala, když mu byly asi 2 roky. Vcházeli jsme do dětského parku, syn se rozeběhl z kopce, spadl a odřel si koleno. Asi za 2 minuty byl úplně průhledný a začal omdlívat. Křísili jsme ho 4 dospělí včetně švagrové, která je dětská sestra, vypadal jak hadrová panenka, hrůza! Za 3 týdny jdeme na mandle, to se mám pak na co těšit
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.