Bojím se, když nejde o dítě lékařky, tak se to nijak nehrotí. Dcera je omdlívací a já byla ráda, když mě dětská doktorka poučila o první pomoci při kolapsu. Na EKG dceru poslala až kvůli potvrzení na sport a doporučení na neurologii, když si dcera stěžovala na časté bolesti hlavy. A to nejspíš jen proto, že jsem ji upozornila, že otec dcery je silný migrenik. Nezjistilo se nic. Tedy krom toho, že se v ní bouří hormony díky pubertě. Tak čekáme až z toho vyroste. Ještě to chci konzultovat s gynekoložkou a tím už asi končíme.
Dcera jednou omdlela ve škole. Učitelka mi telefonovala - Paní Snapeová, Verunka nám omdlela a my nevíme co s ní máme dělat. Přijeďte si pro ni. První pomoc nakonec poskytla školní zubařka
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.