10.5.2015 7:22:41 satan1812
Re: Podvedený manžel
Jsme na tom rovnako.V manželství jsme já s manželkou 5.roků.Vyženil jsem krásnou dcerku,teraz jí je deset roků.Mám ji za svoji.V loni se odemě odstěhovala do pokojíčku k dceři z dúvodu,že jsem pro ní starý a ztratil jsem práci.Už takto žijem devátý měsíc.Teraz som na pracovním úřadě.Chtěla se se mnou na začátku tohoto roku rozvést.Já ji řekl že to nedopustím.Že ji mám stále rád a miluju ji a že mám moc rád i naši dceru.Po třikrát mi odjela do Prahy,a přespala tam.Je to cizinka.Jsem si jistý že mi je nevěrná,že v Praze přespává u něj.Psychicky jsem na dně,trápím se a mám z toho obrovské deprese.Nevím co mám dělat.Dnes opět nebyla doma,opět jela do Prahy kde přespala.Nechci a ani nemám zájem zničit naši rodinu a dceři ublížit našim rozchodem.Protože mě dcera má taky moc ráda.A i ona Bohu žel ví co její maminka dělá.Dcera cítí jak se tím moc trápím.Rozmluva s manželkou nepomůže,stále trvá na svém i když už jsem začal pracovat.Obě holky moc miluju a přesto se mi dostává od manželky ponížení a výsměch.Ted přijede spokojená z Prahy a bude dělat jakoby se nic nestalo.
Odpovědět