1.6.2015 23:41:04 bostoňačka
Re: Poraďte vhodnou rasu
Muško, my máme fenečku od 7. týdne a musím říct, že nejnáročnější to bylo tak ten první týden, běhala jsem neustále mezi bytem a venkem, aby nacvičila čůrání, to pokračovalo i přes noc, byla vzhůru cca každé 2 hodiny a v těch 2 hodinách si chtěla i hodinu a víc hrát, neřešila, že jsou 4 ráno apod., to trvalo něco přes týden, pak se začaly intervaly prodlužovat, cca od 10. týdne spí celou noc. Ve 21:30 poslední venčení, další pak okolo sedmé ráno, hodinku je vzhůru a pokračuje do jedenácti ve spánku. Když je vzhůru je pravda, že toho moc neudělám, ale to je asi i moje volba, snažím se jí věnovat, když to jde. Když ne, tak se musí nějak zabavit. Mám výhodu, že pracuji obvykle doma, do kanceláře chodím na dva dny v týdnu, tam může být se mnou. Snažím se ale, aby zůstávala i sama doma, takže věnovat se dceři, nakoupit, jít si zacvičit, apod. absolvuji bez ní a ona zůstává doma (buď si hraje nebo spí, to netuším : ))). Mám dceru, která navštěvuje 1. stupeň ZŠ. Ona sama chodí venčit 2x denně (ráno před školou a po návratu ze školy). Souhlasím ale s tím, že štěně zabírá času poměrně dost .. a to i když ona je zlatá.
Odpovědět