"Umami, jaká agresivní retorika? To jsou fakta, která jsem ti naservirovala na tvůj neuvěřitelně hloupý ( tvoje slova ) odsuzující příspěvek o mém městě, které je zoufalé."
Třeba toto: Placas kraviny. A pokud ty se chováš v Istrii, jako arabští hosté u nás, je to jen tvoje vizitka. Zkrátka se pohoršuješ nad něčím, o čem víš prdlajs.
"Ty prostě nedokážeš uznat, že tvůj jeden výlet neznamená, že my tu problémy nemáme, a to velké."
Ty o voze, já o koze: píšu o způsobu protestu. A neodsoudila jsem Tepličany, ale těch pár lidí, co protestovalo. Narozdíl od nich: oni neodsoudili špatně se chovající hosty (Araby), ale všechny návštěvníky - Araby.
Prostě ty vidíš slovo Teplice a hned máš před očima rudo, aniž by sis přečetla, o čem píšu. Neukáznění pejskaři znečišťují parky po celé republice a Teplice nejsou vyjímkou. Všude města vynakládají miliony na odstraňování hoven a čištění ulic, nemluvě o zničených ochcaných fasádách. Jak můžou jít lidi se psy protestovat proti znečišťování parku? Měli ti psi u zadku pytlík, nebo se tam všech těch 30 psů, či kolik jich bylo, vychcalo na trávu? Už chápeš, o co mi šlo?
A za další mi vadí to pokrytectví, protože důvod protestu byl oficiálně tento: znečišťování parku (podle iDnes). Ale všichni, včetně tebe, víme, že to byl protest "proti Arabům".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.