| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Květiny a zahrada

31.7.2015 12:46:26 Žžena

Re: Libeček usušit nebo zamrazit?

Zamražený si zachová aroma stejné jako čerstvý, sušený chutná a voní jinak (pro mne dost jinak).
Snítky jsem zkoušela u petržele, bylo to na prd, protože se pak do polívky nadrtily i ty stonky, z mraženýho se těžko separovaly. Takže radši otrhat lístky, zamrazit v jakékoli formě jen "jedlý listy", pak už se to dá zmražený ručně podrtit v tom pytlíku a odsypávat co člověk potřebuje.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Libeček - usušit x zmrazit Limai 31.7.2015 12:36
*Re: Libeček usušit nebo zamrazit? Žžena 31.7.2015 12:46
**Re: Libeček usušit nebo zamrazit? Žžena 31.7.2015 12:48
**Re: Libeček usušit nebo zamrazit? Limai 31.7.2015 13:8
***Re: Libeček usušit nebo zamrazit? Žžena 31.7.2015 13:10
*Re: Libeček usušit nebo zamrazit? Stáňa * 31.7.2015 14:34
*Re: Libeček usušit nebo zamrazit? bobule 31.7.2015 15:10

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.