26.9.2015 21:00:01 NovákováM
Re: Mediální masírka - jak odoláváte?
Mne už dlouho ne, přesto občas nějakou info naženu, když o tom někdo třeba píše tady.
Ale já jsem v tomhle beznadějná.. jediné, co mohu ovlivnit je jít k volbám a povětšinou volím to, co mi tak nějak "ladí", ač předpokládám, že stejně lžou.
Jinak únik nemožný, manžel se u politiky asi rád rozčiluje a u sportu taky... jak něžné a nevinné jsou proti tomu seriály :D včetně toho, jak do nich rvou reklamy horem dolem :D
TV tu mám puštěnou teď, baví mne talentové soutěže, - to, jak z uhlí občas vypadne zázrak, ale taky nevěřím, že všechny zázraky jsou zobrazené v TV.
Mám ráda staré filmy, severské detektivky, dokumentární pořady.. no já ty pokleslé - Bořiče mýtů třeba, duchaře, objevení mýtů, hledání příšer, letce na stíhačkách.
V práci místo rádia poslouchám Ordinaci, Ulici, Sběratele kostí, Cesty domů, Ozzáka, Helenu, nebo poslouchám muziku, ale našvihat si celý seznam.. na den, dva déle.. je docela obtížné.
nemůžu detektivky, nestíhám, kdo je vrah :-D.. tohle jsou neškodné hry na pozadí a opravdu mi podprahově nevnutí úžasný lék z Maxi lékárny, nebo jak se jmenuje, ani čistič oken :-D
Odpovědět