Re: Jak moc dobré vztahy s ex jsou ještě v pořádku
Dodala bych k tomu jen tak pro ilustraci: Svého exmanžela dávno nemiluju, nestýská se mi po něm a ani v nejdivočejším snu bych s ním nechtěla znovu žít. -Náš společný život definitivně skončil. Přesto bych s ním ráda někdy mluvila, hlavně o dětech, ale nejen o nich. Dost let jsme spolu žili a nezažili jsme jen nepříjemné věci, hodně let jsme se měli rádi a naše děti jsou, řekla bych, dobrý důkaz toho, že náš společný život měl smysl. Ty samé děti by byly šťastné, kdyby alespoň jednu dvě chvíle ročně mohly prožít s oběma rodiči. Jeho současná družka mi nijak nevadí, jeho nové děti mám vyloženě ráda a kdybych mohla, ráda bych se s nimi vídala, vidím na nich, že by je i bavilo hrát si s mými malými dětmi atd.. KLIDNĚ bychom se mohli jednou za kvartál někde všichni sejít, vypít kafe, chvíli se bavit. Nejde to proto, že exmanželova družka by se z toho nejspíš pominula. Bohužel, prostý fakt, že jsme spolu léta žili a máme děti nejde vypnout. Nejlepší je se nerozvádět. A když už to člověk udělá, tak aspoň realisticky vyhodnotit svoje možnosti a okolní situaci a nebrat si větší sousto, než je schopný rozkousat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.