Sušičku mám pět let a za tu dobu jsme se na sebe naladily. Už poznám, které tričko se srazí a které ne. Jednou jsem si záměrně koupila bavlněné větší třičko (menší velikost neměli, moc se mi líbilo) a mrcha se vůbec nesrazilo. Schválně jsem ho v sušičce mučila a nic. Spolehlivě se srazí dětská trička z C&A a Takka, kupuju je rovnou o číslo větší a pak jsou akorát. Suším vše, včetně těch triček, co mají na přední straně takové ty umělohmotné obrázky a výstrahy nesušit v sušičce. Obrázky drží v pohodě, jen při sušení obracím triko naruby. Suším i džíny a nikdy se mi nesrazily, ale ty dosušuju mimo (vytahuju lehce vlhké). Levná trika se zmenšovala a měnila tvar i po pouhém vyprání.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.