Jej, no to jsem si vyslechla. Já sama jsem samotář a jsem si skoro jistá, že by mě vánoce o samotě nevadily, protože svátky prožíváme především kvůli dětem. Ale to není vůbec podstatné, pravda. Tchýně sama o sobě říká, že jí samota nevadí (ostatně byla na to zvyklá, její choť celý život cestoval po světě a ona byla na děti sama, přátele neměla, protože o ně nestála /její slova/), proto mě její postoj nepřekvapuje příliš.
Když se nad tím zamýšlím a čtu tu vaše názory, tak ano, vyjdu vstříc a nechám děj na manželovi. Pokud ji i přes její nesouhlas přiveze, tak to budu akceptovat. Pokud se moji rodiče zaseknou (což se může stát, protože je maminka po infarktu a chtějí svůj klid a naznačili mi, že zůstanou u sebe - nevím, jakou roli v tom hraje fakt, že do party přibereme tchýni), tak mi nezbývá než to přijmout.
Také byla zajímavá myšlenka co tu padla - udělat to na střídačku (tj. jedny vánoce s maminkou manžela, druhý s mými...)
Jinak my se s tchýní vidíme pravidelně na chalupě mých rodičů kam ob víkend s námi jezdí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.