Ahoj,
dodatečně také přeji všechno nejlepší do nového roku 2016, hodně zdraví a lásky.
Já nastupuji 18.1. do práce, myslela jsem, že to bude později, aspoň v únoru, tak teď rychle doháním různá potvrzení, dotazníky.... Kuba jde se mnou. Budu pracovat ve školce na půl úvazku jako asistentka pedagoga. Manžel je z toho víc v šoku než já, že už nastupuju, počítal, že budu do září doma a že to bude všechno víc v klidu. Bude to honička pro mě. Na jednu stranu se těším, už mě to doma ubíjelo, když nikdo moji práci neocení a to, že si ani přes den nesednu, není vůbec vidět. Na druhou stranu je mi líto, že to všechno tak rychle uteklo. Přeci jen mi vyhovovalo, že si všechno udělám, jak si to naplánuju podle sebe.
Vánoce proběhly docela v pohodě, hned po Śtědrém dnu jsme odjeli k oboum rodičům, užili jsme si výletů, procházek a návštěv příbuzných. Bohužel manžel chytil nějakou virózu, tak v půlce lehl a moc se nezúčastňoval. Teď jsem to chytla já, zatím jen rýma a chrapot, ale už mi to leze dolů na kašel. Kuba trochu smrká a Honza s Toníkem jsou v pohodě.
Trochu tady nasněžilo, tak jsme sáňkovali a bobovali na zahradě, včera už to začalo tát, tak jsme ještě na poslední chvíli postavili sněhuláka
.
V pondělí a v úterý jsme chodili poprvé jako koledníci na Tříkrálovou sbírku. Ještě jsme chtěli jít ve čtvrtek a v neděli, ale já jsem od středy nachcípaná, že nic nezazpívám, mám zimnici, tak jsem to vzdala. Honzovi se to ale líbilo a chtěl chodit sám s Kubou a s jednou tetou. Toník odmítl chodit. V jeho povaze úplně chybí sociální cítění, takže usoudil, že když to nejsou peníze pro něho, tak nebude chodit. A to kluci dostávali sposutu sladkostí navíc, až jsem to musela schovat na později a dávat příděly.
Tolik novinek na začátku nového roku u nás.
Chystáme se pokračovat ve stavbě uvnitř domu, manžel opět odlétá na pár týdnů do Ruska a blíží se pololetí a první vysvědčení Toníka. Tak jsem zvědavá, nosí jedničky i dvojky, tak co z toho bude.