| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : říjen 2010

26.1.2016 21:35:26 Rasala

Re: nový rok

Ahoj,
holky, vaše dcery mi vůbec nepřipadají stejně staré s Honzou, to je takový mimino. Jsem ráda, že je podzimní a má do nástupu do školy ještě dost času. Hlavně je to líný Honza a když se mu něco nechce, tak ho všechno bolí, pláče, vzteká se a nejde to po dobrém ani po zlém.
Po týdnu práce mi kluci onemocněli a jsem s nimi na OČR. Naštěstí v pátek a další týden jsou tady prázdniny, tak se z toho mohou vykurýrovat. Zatím je to jen viróza, ale Honza mě včera v noci vystrašil. Kolem půlnoci se začal dusit, nemohl se nadechnout, ale do toho kašlal, jak když chcípá pes. Lekla sjem se, že je to laryngitida, o které jsem jenom slyšela a nikdy neviděla. Naštěstí zabraly kapky do nosu i na kašel.

Minulý týden jsme si užívali sněhu a když se vrátil manžel z Ruska, vzal kluky na rybník na brusle. Honza stál poprvé a Toník asi po třech letech. Moc nebruslili, jen se na tom šourali, ale zážitek velký. Pak si v botách zahráli "hokej" a Honza zapadl v rákosí pod led. Naštěstí to bylo u břehu a měl to jen nad kolena, ale ledová bota v botách a jeli domů. V sobotu jel manžel s Toníkem na běžky na Brdy, ujeli asi 10 km, vrátili se za tmy. Honza brečel, že chce jet s nimi, ale nemá ještě běžky.

A mám novou "kámošku" - pračku. Tak teď pere to, co se mi během jednoho týdne nashromáždilo (a to jsem tři várky vyprala u kamarádek). Ještě, že to suším doma a rychle to schne.

Dnes má Toník 8 let. Slavit to budeme až o víkendu, dnes jsme rozlítaní, že bychom se ani nesešli všichni doma. Stavovala jsem se na chvilku za paní učitelkou, protože byly třídní schůzky a já se tam nedostala. Učení dobrý, je chytrý a počáteční zpoždění dohnal. Jen to chování ~n~, doma taky. Pěkně nám klackovatí a hrozně trápí Honzu (holt konkurence). Tak se snažím najít nějakého odborníka, kdo mi řekne, co s tím.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Vánoce Balcirka+E+P+T 23.12.2015 21:0
*Re: nový rok Balcirka+E+P+T 31.12.2015 10:14
**Re: nový rok Moncaka 31.12.2015 19:20
***Re: nový rok Rasala 8.1.2016 9:2
****Re: nový rok Balcirka+E+P+T 16.1.2016 13:39
****Re: nový rok Moncaka 17.1.2016 17:37
*****Re: nový rok Ivatema 23.1.2016 22:15
******Re: nový rok Moncaka 24.1.2016 0:8
*******Re: nový rok Ivatema 24.1.2016 21:32
********Re: nový rok Moncaka 24.1.2016 23:23
*********Re: nový rok Rasala 26.1.2016 21:35
**********Re: nový rok Moncaka 2.2.2016 12:51

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.