Re: Dát dítě do Skauta - přání osiřelých prarodičů
To je všude jiné. Já měla schůzku (jednu družinovou, jednu oddílovou) dvakrát týdně + výpravu každý druhý víkend, ale je to spíš neobvykle často, většinou bývá schůzka jednou týdně a víkendová výprava jednou za 2 - 3 týdny, někde i míň. V teplých měsících obvykle so+ne se spaním, v zimě jednodenní. V létě tábor, 2 - 3 týdny (my máme 3). Někdy v zimě zimní lyžovací pobyty v době prázdnin a tak.
My se ale scházeli (-ly, jsem z nekoedukovaného) dobrovolně, ne z povinnosti, spíš jsme se setkávaly i mimo schůzky v rlzných kaamrádských uskupeních, při "nepovinných" akcích mimo typu focení v maskách na Hradě a tak Skaut mi dal strašně moc, otevřené, nekastující prostředí super lidí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.