Sedmileté dítě nemůže počkat tu chvíli v čekárně? Já byla letos na prohlídce se synem teprve devítileté a už teď jsem přemýšlela, jak dlouho mu nebude trapně z okukování "pindíka" před mámou (stačí ta doktorka bych řekla stačí). Že by tam v 15i u toho měla být ještě malá ségra (a přitom zase ne tak malá, aby ji takové věci "nezajímaly") ... Mně je jasné, že asi dneska holt děti do 18 v podstatě k doktorovi bez rodičů nemůžou, pokud nejde o život, ale to snad neznamená, že i tak nejde zajistit nějaké "právo na soukromí". My jsme na SŠ chodili k dorostové lékařce už normálně sami, minimálně tedy při nemoci, preventivní prohlídky si nějak z té doby nevybavuju. Na ZŠ jsme chodili kolektivně se školou, ale na gymplu už fakt nevím ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.