Milado tak samozřejmě, já měla jednu pediatru od narození až do předání péče praktikovi pro dospělé :) je fakt, že anamnézu většina odborných doktorů řešila na první návštěvě, dke samozřejmě rodiče(mamka) byli, poté již byly návštěvy vyloženě o stávající léčba. dětská doktorka po mě anamnézu nidky nechtěla, nejspíše měla základy od mé mamky z dětství a víc asi vědět nepotřebovala. Pořádně jsem anamnézu řešila až při řpechodu k rpaktikovi pro dospělé, dke už se mnou loicky rodiče nebyli. Moc netuším, k čemu je ve 13 řešit dotazník na akrdiovaskulární onemocnění, pokud se v rodině nevyskytují nějaké brzké infarkty (a na to by asi rodič poukázal sám od sebe). Já si moc nedovedu představit jak by to mamka dělala, kdyby se mnou až do 18 musela ke všem doktorům chodit....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.