Byli jste někdy na místě, kde jste cítili naprostý klid a mír nebo nějakou povzbuzující energii? Prostě místo, kde jste byli vyrovnaní a šťastní, místo, které ve vás zanechalo nesmazatelnou stopu a na které vzpomínáte? Nedávno jsem koukala na Prima Zoomu na nějaký pořad, kde to bylo zmiňováno, před chvílí jsem zkoukla prezentaci v mailu - "Neobvyklé kostely"...u některých (působily na mne spíš ty prosté, obyčejné) jsem měla touhu tam být...aspoň na chvilku.
Vím, že jsou tu samí racionální lidi , ale zkouším - byli jste někde, kde jste zažili něco výjimečného (spíš teda pozitivně výjimečného) - pocit - klid a mír. Ráda bych jela někam na výlet...za něčím hezkým...nemyslím vizuálně hezkým, spíš vnitřně hezkým. Nemyslím konkrétně církevní stavby (i když jsem vložila pod Věřící maminky, lepší téma jsem nenašla) - ale cokoliv a kdekoliv. Mám pocit, že je teď všude kolem mě spousta trápení, nemocí a nepohody...tak něco na "dobití" .
Sama mám ráda třeba kamennou kapličku v Nedošíně...takovou obyčejnou, v lese, u silného vodního pramenu...vydržela bych tam sedět celý den .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.