Re: Antikoncepce pro šestnáctiletou - ano nebo ne?
Zakladatelko, nejvíc ze všeho bych si cenila důvěry s kterou se na tebe dcera obrátila!
Taky mám takto otevřený vztah s dcerou. A určitě jsem toho nedosáhla tím, že bych jí na tyto nebo jiné podobné otázky odpovídala stylem, že na tohle má ještě čas nebo, že je ještě dítě a pod. Jak tu zaznělo. Mmch. kolik přispěvovatelek má dceru ve stejném nebo hodně podobném věku? Nebo jsou to jen teorie psané optikou starostí kolem dětí, které mají k dospívání ještě daleko?
Já dceři antikoncepci schválila a světe div se i platím. Je tedy už plnoletá a k sexu a ke vztahům obecně přistupuje velmi zodpovědně. S braním antikoncepce se nechová promiskuitně, má stálého přítele už dva roky.
Dle mého je braní atk. menší průšvih než případné těhotenství. Za ten klid jí a potažmo mně to opravdu stojí. A věřím, že žádné hrůzné kontraindikace, kterými se to tu strašením jen hemží se jí tímto nezpůsobí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.