Re: Antikoncepce pro šestnáctiletou - ano nebo ne?
Je mi 46 let, ale představa, že budu zodpovědně dělat jen nekoitální praktiky, byť po 25 letech vztahu, je pro mě mimo i teď.
A představa, že děcka budou z antikoncepčních důvodů dělat anál, blbnout s vibrátory a felací je mi tak nějak proti srsti obecně. Možná jsem byla v šestnácti moc nevinná, ale dělat to zezadu a na koníčka už mi připadalo jako opravdovej odvaz, děti v tomhle věku mají přirozeně zábrany, konečně jako každý začátečník :) A i pro spoustu dospělých ženských je problém masturbovat před partnerem.
Možná by všichni mohli zavzpomínat na vlastní mládí a vrátit se zpátky z Marsu :)
Každopádně antikoncepce má smysl při pravidelném sexuálním životě. Pokud to bude jednou za měsíc, zkusila bych kondom s piloulkou po v pohodovosti.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.