19.5.2016 9:44:08 .kili.
Re: V čem může Samková pomoci?
- "pokud nebudeme moci o islámu hovořit svobodně ani na půdě parlamentu, tak těžko vyvrátíte ty údajné (podle mě) lži. Pokud ale chcete, aby lidem nebylo ani dovoleno o islámu diskutovat, ať už je jejich názor jakýkoli, tak sbohem svobodo a demokracie. Nevím, jaký má smysl lidem zakazovat diskuzi na nějaké téma."
nikdo a tím méně já nikomu neupírá právo diskutovat, svobodně hovořit kdekoli, na půdě parlamentu tím spíše. Diskuse a svoboda slova neznamenají ale právo na urážky, lži, křivá obvinění, jak jsem už napsal.
- "A ano, v diskuzi se mohou klidně objevit názory, které mohou někoho urazit."
urazit může kdeco, otázkou je, zda je to objektivně urážlivé nebo je ono oražení jen subjektivní věcí uraženého.
- "Já jsem tady na rodině byla urážena mnohokrát, ale nedává mi to právo někomu brát svobodu slova v zájmu připosrané (už nevím jak bych to jinak nazvala) politické korektnosti."
na rodina.cz nšejde o politickou korektnost. Svobodu slova brát nikomu nemůžete, proti urážkám, křivým obviněním, poplašným zprávám, lžím má ale každý právo se bránit v souladu s právními předpisy.
- " jen se to náboženství nesmí vylučovat se svobodou jedince, svobodou slova a demokraciíí, což podle mě islám dělá ...."
podle Vás ? inu, to je asi zásadně vypovídající.
Odpovědět