No, Mesic na obloze
Musi byt tak, aby se dala fotit mlecna draha
Jj, opakovani referenda. Proste uznali, ze aby o tomhle rozhodla naprosto nejasna nadpolovina neni dostatecne legitimni. A mam dojem, ze nekteri taky tak volili jen proto, ze si mysleli, ze se to nestane
Akorat to nechteji rict. Labour, no comment, ja proti Corbynovi teda nic nemam, ale fakt je, ze byl hodne pasivni a asi je tezko zvolitelny. Ja, extremista, bych ho klidne volila
Po Indii nebo ted v lete? Jed
Chudaci mali s injekcema
A malej, ty brdo, taky jsme meli na zacatku zasek v doprave, protoze mladeho vytocili spolucestujici zpivajici si pisnicku z Frozen
Nastesti teda neplival, jen pouzil sprosta slova, na formalni stiznost nedoslo, protoze to bylo poprve. A taky naposled, doma jsem mu teda udelala peklo, on hrozne blbe snasi, kdyz se na nej zlobim a nastesti ma jakz takz fungujici sebeovladani. S malym teda neporadim
U nas pozitivni motivace nefunguje vubec.
Mala ok, pristi tyden posledni meeting v tomhle skolnim roce, od pristiho roku by mela mit jeste vic specialni program, uvidime.
Hele, co delas pro hubnuti? Ja jsem ted nastartovana tou nemoci
, tak bych to chtela dotahnout jak jen to pujde. Bohuzel mne dnes chytla senna ryma, jak neprselo a kdyz prsi, tak se mi zase ven chodit nechce. Zatim to jde diky tomu stazenemu zaludku, ale potrebovala bych pridat pohyb. Jo a nejak mi narostla prsa, D si me dokonce dneska fotil na mobil, jaky mam cleavage
Nebo je to tim, ze jsem vsude jinde zhubla a prsa zatim zustavaji. Ony za chvili splasknou a bude po parade