7.7.2016 18:07:16 Len
Re:
No vidis, jak jsem dobra
Skvely!! Doufam, ze te bumpli nahoru a mas z celyho modulu za 1!
Ja mam za sebou Lidl, nejaky podivny psycho test a takove mensi assesment center nebo co, evidentne hledaji drave lidi, nemam z toho dobry pocit. Akorat nechapu, proc tohle nedali hned na zacatek
No nic, dovim se do tydne a hledam dal. Zda se, ze D to rozjede ve velkem, nevim, jestli nehledat part time. Nakonec by asi byla nejlepsi ta carers"" association, akorat k tomu budu potrebovat auto a jezdit
Pak mam za sebou alergo, vysly mi silene testy na stromy, na ktere jsem pri poslednich testech nekdy pred patnacti lety vubec alergicka nebyla. Travy kupodivu min. No a pry je to na lecbu, zaradi me do programu na podzim, asi injekce na miru.
Jinak nic noveho, chce se mi furt spat, nejsem ve sve kuzi. D uz je ok, vcera fotil nekde v Londyne. Hezky zhubnul
Malej je dobrej slepici prdelka
Irce se nedivim, ze se citi jako imigrantka. Prvni manzel me tchyne byl Ir a v sedesatych letech to bylo brano jako hrozna potupa pro rodinu. A on byl jeste navic namornik
Pak si svagrova (prave to dite z manzelstvi s timhle namornikem) vzala Ira ze Severniho Irska a teda taky prijeti nic moc, tenkrat byla jeste IRA hodne ziva. Az po vstupu vychodoevropskych zemi do EU predali Irove cerneho petra Polakum
Odpovědět