v oknech jsou nějaké zdechlé, musím konstatovat.
A to je pravidelně hnojím, extrémní dlouhodobá vedra taky nebyla,ani žádné smrště
Zasadila jsem letos žluté surfinky - jsou nějaké vážně slabé,nic moc,celé splihlé a květy mají hodně krátkou výdrž narozdíl od minulých let a jiných barev surfínek,tak jestli je to taky tím,nevím.
Asi zasadím příští rok různé barvy muškátů,i když jsem se téhleté dlouholeté univerzálnosti chtěla vyhnout,ale fakt jsou takové "nejodolnější."
Mám taky zasazený v nádobě 3 stopková rajčaty sherry - no kuličky už tam jsou docela dloouhou dobu a teda kdoví,jesti někdy zčervenají,trvá jim to,jak hladovému s.aní
Nicméně ale nepřihnojuji ničím ani kristalonem,jak mi původně radil jeden zahradkář,to už bych si to mohla jít rovnou koupit někam do superhyper. To na těch tržnicích teda prodávají pěknou chem.přehlídku
,vezmeme-li v úvahu,že to pěstují za účelem zisku,do bia to má snad ještě dál než hlídaná zelenina (relativně)z marketů.
A na závěr jsem konstatovala,že je teda jediné štěstí,že letos nemáme naplánovanou ted přes to kvetení nějakou dlouhodobější,i jen týdenní dovču, by by to všechno stejně přišlo vniveč - neměl by to kdo zalívat ty kytky ani rajčata a ty musím zalívat fakt každý den.Je s tím piplačka,než se něcovypěstuje,fakt