20.7.2016 8:47:01 Drop
Re: Dospělé děti
přilepím to sem
jeho ofiko vyjádření je, mami v příštím roce bude minimálně ještě jedna ne-li dvě, ale že jo to je v příštím roce a tohle byla ta jeho "základní" na jeho mateřské škole po 6 letech studia
že by neměl rád oficiální příležitosti, to si nemyslím, že je ten důvod, protože sám vystupuje na koncertech a taky přednáší, učí, vystoupení na veřejnosti mu neva, to není určitě ten důvod
je mi to taky líto kvůli mému manželovi, který ho jako dítě vyženěné na studiích podporoval celých 6 let, já jsem doma a nevydělávám, že jo, takže i pro něj by to bylo z jeho strany poděkování
ale řeším v sobě, zda byl tak ohleduplný a nechtěl mě táhnout přes půl Evropy, když ví, že nemám žádné hlídání na mladší sourozence nebo zda mě prostě jen nebere tak vážně, nerada bych byla v rodině za tu hodnou a blbou co snese vše, ale to se na přímý dotaz nedozvím, možná jsem ho lehce prudila poslední 6 tý rok studií, aby už prosímpěkně skončil, ale nebylo to ve stavu, že bych mu utla peníze nebo tak něco, řešila jsem to taky tady
Odpovědět