16.8.2016 11:51:11 Mapat
Sušička AEG x Beko
Minulou diskusí o sušení byl zaražen poslední hřebíček do rakve mého váhání a rozhodla jsem se, že chci sušičku. Už jsem ji chtěla před mnoha lety, ale při miminu na ni nebyly prostředky, pak byly prostředky, ale nebyl prostor a taky jsem měla ekologické zábrany. Po ujištění, že vývod na vodu opravdu není nutný a zvážení, kolik energie (mé i elektrické) spotřebuje žehlička a hlavně jakou nervovou újmu mi způsobuje všudypřítomné prádlo na sušáku či na žehlícím stole jsem začala hledat. Výběr jsem zúžila na AEG Lavatherm 75470 a Beko 7380. Jsme malá rodina, volila jsem náplň na 7 kg. Máte někdo nějaká konkrétní pro a proti, která by mi usnadnila výběr? AEG jsem vždycky měla za kvalitní značku a BEKO za takový turecký skoro noname. Ale doba se prý změnila, AEG už údajně zdaleka není, co bývalo, naopak Beko se prý zlepšilo, v D-testu byla tato sušička na 2. místě, tak váhám. Recenze na Heurece maji obě sušky solidní.
Máte někdo osobní zkušenost? Jak je to s vyléváním kondenzátu? V místnosti, kde suška bude, není ani umývadlo, musela bych to nosit vedle, tak mě zajímá, kolik tekutiny asi je po jednom sušení a jaká je ta nádoba, zda se dá nějak pohodlně přenášet. Jak je to s čištěním filtru? Na co jiného bych se měla zaměřit? Předem díky
Odpovědět