16.8.2016 12:05:50 Alca
Re: Magistrála.
V momentálním stavu dopravy to způsobí jen to, že se budou auta štosovat až za Budějovickou případně v opačném směru do Hoelšovic.... Stačí se podívat, co způsobilo přidání dvou blbých semaforů - magistrála stojí i mimo špičku (třeba ve všední den ve 2 odpoledne) až za nuselák, lidi bydlící na 5.května musí mít radost (předtím tam stála jen ráno).....
Já bych magistrálu nechala být tak jak je, dokud nebudou zkompletovaný a funkční oba městské okruhy, aby to opravdu fungovalo tak, že tranzit pojede po vnějším, lidé z Prahy s potřebou dostat se na opačný konec Prahy po vnitřním. Potom má smysl z magistrály udělat bulvár, dřív fakt ne.
Zelené jsem na magistrát právě kvůli téhle myšlence nevolila. Dokonce jsem s nimi o tom před volbama diskutovala, ale jsou totálně zatvrzelí. Oni si neuvědomují, že lidé co jezdí autem většinou nemají problém si v té koloně postát 15 minut....
Jinak jejich ymšelnka bulváru se zahrádkami, pruhem pro cyklisty a busy je geniální. Už vidím, jak někdo bude sedět na zahrádce vedle kolony a vidím cvoka, co radši než metrem pojede po nuseláku busem.....
P.S. Variantu za Nuselák to chce hlavně pro metro....
Odpovědět