Re: Mužské sebevědomí
Mela jsem kamarada. Vzhledove, jak popisujes - ne moc vysoky, na prvni pohled nesportovni typ s propadlym hrudnickem, silne bryle jiz znacne nemoderni, obleceni zoufale, sebereflexe mizerna. Celkove mimoň. No a ten si oblibil jednu disciplinu... nazev mi ted uplne vypadl (mozna nekdo napovi?), jejiz podstatou je v komunite podobnych nadsencu ziskavat sebevedomi, podporovat se a oslovovat divky a zeny. Neco jako profesionalni balicstvi, ale ma to svuj nazev. Kamarad to obhajoval, ze nejde jen o zarezy, ale ze si strasne zlepsil komunikacni dovednosti, sebevedomi, ziskal kamarady...Ve zkratce: Tenhle mimon fakt oslovoval zeny po desitkach a casto uspel! Minimalne tedy v tom, ze ho neposlaly rovnou do zadele, ale skutecne s nim sli na nejake to rande. Dokonce jednu chvili randil s fakt krasnou blondynkou, rekli byste fakt sexy kus naprosto mimo jeho ligu. Mne to prijde ponekud ujete, ale vysvetluje to mnohe. Problem je, ze tomu trochu propadl a uz se s nim pak nedalo o nicem jinem bavit. Nase kontakty tak ponekud ustaly.
Odpovědět