Bin, hele, ja klidne pokecam s kazdym v hospode, ale to jeste sakra neznamena, ze nejsou zadne rozdily mezi lidma! kecani je totoz nezavazny a nic Te nestoji
ale vidim fakt chudy lidi, zrovna dneska jsem byla predat boty po diteti jednem znamym, kteri jsou chudi, pritom oba makaji, ale v jejich profesi nikdy nic nevydelaji, i kdyby se na hlavu staveli......uplne mne dojalo, jak zijou sporadane a jak maji naklizeno a jak se snazi, aby deti mely zazitky a kulturu a sporty, byt za levno......a tihle znami do hospody ani nechodi, aby neutratili, takze s tema se Pithart ani nesetka
77kráska - nejde právě o rozdíly v majetku a vzdělání, ale o to, že je blbost dělat kvůli těm rozdílům mezi lidmi propasti.
Popisuješ tu chudou a spořádanou rodinu - proč? Protože je třeba nenávidět je? Nebo se s nimi jen nebavit? Nebo bavit, ale nekamarádit? Nebo hledat viníky, kteří mohou za to, že jsou chudí?
Asi se vyjadřuju špatně, ale mně jde právě o to, co Ti připadá nicotné - to, že spolu lidé komunikují (a nemusí to být jen v hospodě u stolu), baví se spolu, přátelí se, setkávají se... A to přesto, že je jeden inženýr, druhý chudý úředník, třetí "socka" ze samoty. Chápeš? Neexistují rozdíly, které by lidi měly rozdělovat, tak, že by se spolu nebavili, nepřátelili... ("...se s tím blbečkem od krav bavit nebudu/...se s tím nafrnělým doktůrkem bavit nebudu..") A o to se tu prostě někdo intenzivně snaží, stejně jako za bolševika, který taky elitařil a kastoval.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.