Mně se líbí věta, že živnostníci uvítají jakoukoliv záminku pro to, aby zdražili...
Většina živnostníků si setsakra rozmyslí zdražování. Jenže - náklady se co rok zvyšují a živnostník je až ten poslední na konci řetězce. A jelikož český zákazník slyší většinou na cenu, je tohle až poslední krok. A kasy, programy - to se do nákladů promítně docela pěkně. Jenom u mne - ceny mám už 3 rok stejný, ale zdražil se mi mezitím několikrát materiál, nájem a služby, parkovací zony, zvyšuje se zdravotní a socialní a do toho se kolem začíná rojit konkurence v podobě číny a ukrajiny. Dále školení které čína a ukrajina mít nemusí. A do toho blbeček z baráku, který se baví tím, že posílá neustále udání a kontroly. A že neplatím DPH? Platím nepřímo. A to docela dost. Tzn. DPH je mi přičteno když nakupuji material, když platím pronájem místnosti, služby... takže asi tak. A že si to odečtu? Tak nedřív asi musím mít z čeho to odečíst, že jo..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.