Pro nás byl Štědrý večer odjakživa večer sváteční a tomu odpovídá i volba oblečení. Letos jsem poprvé polevila a neměla šaty, jen tmavé kalhoty a k nim sváteční svetřík (temně modré blyštivé cosi). A to proto, že mi bylo špatně, byla mi zima a při představě silonek a šatů mi bylo ještě hůř. Jsem zvědavá, co přinese puberta u našich dětí, a doufám, že tepláky u štědrovečerní tabule to nebudou. Pokud by dítě odmítalo pochopit, že k sváteční chvíli patří sváteční oblečení, zcela nesvátečně bych jej odeslala do jeho pokoje s tím, že se ke štědrovečerní tabuli buď dostaví dle zvyklostí své rodiny, nebo se dostaví až po večeři. Teplákovou párty můžeme mít na Silvestra (který stejně neslavíme) nebo kterýkoli jiný den v roce.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.