Stalo se mi, že jsem měla několikrát chuť ho zabít. Ale pocit, že ho nemám ráda, jsem při tom neměla nikdy. Pocit osobního selhání a zklamání ano. Mému synovi je jedenáct a poslední dobou jsme několikrát řešili jeho lhaní. Lže tak, že to nepoznám, velmi promyšleně a do posledního dechu. Je modrooký blonďák, zjev anděla. Deziluzí ohledně vzájemné důvěry a vysvětlování už jsem si prošla, teď ho prostě hlídám a kontroluji tam, kde je to třeba. Pokud ho přistihnu při lži, trestám, pokud přiznává něco, co vím, že by s největší chutí zalhal, netrestám, ale nechávám ho nést přirozené následky. A občas mu pomůžu nějaký průšvih vyžehlit. Uvidíme, co z něj vyroste.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.