Ájo, já říkám, že spořádaná matka, co čas od času uklidí, neřve na partnera, že je debil, neválí se ožralá po zemi, ale naopak občas zanotuje píseň, vleze na kolo a směje se, zároveň se chová normálně k lidem, nemusí nastavovat žádný složitý mantinely rp. když je nastaví taky se nic zvláštního nestane.
Mě moje matka učila uklízet si pokojík, učit se a chodit včas spát, jakmile to bylo v mé moci, přestala jsem uklízet, učit se a chodila jsem spát k ránu. No a teď ke stáru se občas přistihnu, že rovnám věci stejným způsobem jako máma, občas se něco naučím a taky ráda zalezu v 11 do peří. Ne proto, že mi mamka nastavila mantinely, ale protože to sama tak měla.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.