Jo, to je moje tchyně, vždycky všechno odmítne, ale pak děsně tajně a nenápadně dojí oslintané a studené zbytky z talířů po mých dětech, aby to nikdo neviděl. Když nabízí manžel a já jsem jinde, vždycky si dá. A stejně tak pomlouvá návštěvy, jak jí ti a ti komplet vyžrali, že snědli všechno, co jim nabídla.
A tchán naopak bere děsně jako urážku, když si k němu někdo dovolí přijet autem a nedat si alkohol, to pak má blbý kecy celej večer. Máme na oba samozřejmě svou strategii, ale je to fakt únavné, tyhlety tanečky.
Nejhorší je to u mojí babičky, která nepochopí, že ten lepek OPRAVDU nesmím. Už ani neodmítám, ale dělám tam šílený věci s tím jídlem, aby byla nálada snesitelná, připadám si jak pašerák.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.