libiku já si to spočítala - vzala jksem dvě výplatní pásky manžela za listopad a prosinec loňského roku
listopad - zaměstnavatel přilepšil zaměstnancům na vánoce + manžel dělal ve svátek + 3 šichty navíc a dvě šestnácky - díky tomu všemu by nás Bohouš obral o 5 300 Kč - dle jeho kalkulačky
prosinec - měsíc byl slabší, přesčasy nebyly, šetnáky také ne - přilepšily bychom si o několik stovek
dala jsem si tu práci, že jsem si spočítala celý loňský rok - ve finále bychom prodělali několikrát do roka - a to přesd letními prémiemi, vánočními a při vratce daně
Tudíž za sebe děkuji předem panu Sobotkovi, že dětem nebudeme moci dopřát ani 4 dny výletování po ČR, nedopřejeme jim ani jednodenní výlet do hor (máme za humny tudíž nepřespáváme) o lyžařském výcviku u dcery ani nemluvím. Podle Sobotky jsme zkrátka strašně moc ve vatě, protože nás živí manžel - já bych se svými 5 tisíci rodičáku neutáhla ani jídlo
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.