Re: Vivat EET! Konečně "rovné" podmínky pro všechny.
Zetko, stát má i bez EEt a i měl vždycky dostatek možností kontrol, a taky je prováděl, mně přijde, že si lidi myslí, že jsme doteď žili v nějakém holubníku, co se týká daňových povinností. To zaprvé. Za druhé mě nadzvedává, že někdo označuje ty, co podnikají bez dotací a jakékoliv podpory, za zloděje, aniž by jim cokoliv dokázal. Ale chytili se toho mnozí rychle a pěkně to papouškují.
To je asi ta podpora malého a středního podnikání. Videjko dole...
A úplně mě dorazilo, jak hodlá stát najednou zadotovat ty opuštěné krámy a hospody na vsi...dote´d tam sice možná sem tam někdo ulil korunu, aby vůbec "přežil", ale pokud to vezme "někdo" pod svá spasitelská jřídla, vytříská na tom /oživení venkova" miliony...nebo miliardy.
A kauza Čapí hnízdo? Ty peníze byly určeny právě pro malé a střední podnikání...ne pro kolos...který to svým způsobem "ukradl": A to mě naplňuje bezmocí...na jedné straně posbírat všechny haléře (protože se musí vydat účtenka i na krabičku sirek), na druhé straně tečou miliardy na nesmysly...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.