10.3.2017 9:36:18 Mariana +2
Re: Batole a lá Adidas
No proč, třeba se jim to prostě líbí, někomu se líbí mít i dítě sladěný. Nebo to dostali. Nebo koupili na mimibazaru za pakatel. A i kdyby za draho, tak proč ne.
Asi nechápu proč tohle někdo řeší, každý ať si oblíká sebe nebo dítě podle svého.
Možná kdyby bylo od hlavě po paty v Armani nebo Burberry, tak asi i pochopím nějaký ten údiv, ale Adidas ?
Adidas pro mně fakt není nějaký drahý luxus, prostě běžné spotřební věci. Osobně sice zrovna tuhle značku moc nekupuju, možná občas něco máme.
Ale kupuju dětem jiné věci, mnohem dražší značky než nějaký Adidas, tehdy když usoudím že to využijeme (třeba goretexové boty, mnohem dražší než jakékoliv tenisky s pruhy), nebo když se mi prostě líbí.
Značkové věci obvykle kupuju ve výprodeji nebo z mimibazaru, a obvykle je zase za podobnou cenu dál dobře prodám. Takže mně to vychází finančně ve výsledku mnohem lépe, než koupit věc levnější ale pak to vyhodit.
Ale nenapadlo by mně tedy že to cizí lidi nějak sledujou, v čem mi děti chodí a přemýšlí co tím jako chci sdělit. Nic, je mi šumák co si kdo myslí.
Odpovědět