Afimo, jo, jistota není v ničem...taky bych chtěla v různých věcech určitou jistotu ...
A ve vztahu ta jistota už vůbec není...a podle mne a mých zkušeností (na vlastní kůži) je strašně důležitá fakt ta víra a úcta v sebe, určitá sebeláska a sebevědomí, schopnost být i ve vztahu jen sama se sebou, mít tu sebehodnotu vyplývající jen z vlastního přesvědčení (nehledat potvrzení mojí hodnoty zvenčí), umět na nikom nelpět a neviset... To, co teda myslím, že největší deviza v páru...určitá schopnost samostatnosti, a taky mít sama sebe na prvním místě v tom vztahu... A na druhé straně mít i tu lásku k druhému, sdílet, do určité míry se oddat...
A pak teda jsem si všimla, že chlapi obecně potřebují od ženy ocenění, pochvalu, pocit, že ho žena potřebuje jako muže...tím se dost eliminuje nevěra psychická. A ještě jedna věc...aby si nebyli svou ženou 100% jistí.
No a jinak mě už nic nenapadá...ale ani to nezajistí 100% věrnost. Navíc někteří chlapi jsou už od přírody chroničtí "zvířátkoví" lovci...takového nebrat
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.