Re: Jak moc jsou pro vás relevantní anonymní recenze na netu?
Nejvíce jsou pro mě relevantní recenze ohledně ubytování, často jedeme někam poprvé, tak pročítám a dívám se na fotky a zatím mi to vychází, s vybraným ubytováním jsme byli spokojeni. Samozřejmě je třeba umět rozlišit, co je pro člověka důležité a co ne, protože jde i o poměr cena/výkon.
Taky občas čtu recenze na filmy, knížky, divadlo, restaurace a manžel zase na technické věci - foťáky, mobily, auta, sportovní vybavení. V těch recenzích se někdy zmíní něco, co je pro člověka důležitý faktor v rozhodování a z oficiálního popisu to není patrné. Jasně, že třeba názory na kulturu jsou subjektivní - třeba tady na Rodině jsem dostala tip na knížku, která mě nadchla a pak na knížku, kterou jsem znechuceně odložila
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.